Lasopleidingen

Opleidingen kunststof lassen bij Almond Techniek

Het opleiden van specialisten in kunststof lassen begint bij Almond! In onze trainingen leiden we u, uw werknemers of collega’s op tot vakspecialist op het gebied van kunststoflassen. In nauwe samenwerking met DVS bieden we lasopleidingen aan om het DVS 2212 of DVS 2207 certificaat te halen.

Wat kunt u verwachten van de opleiding?

Tijdens onze opleiding kunststof lassen leert u alles over het lassen van kunststoffen. Tot elk gewenst niveau. Van een basiscursus lastechniek tot een gecertificeerd lasser. U leert u de technieken van het lassen van nagenoeg alle kunststoffen. HD-PE, PP en PVC.

Voor (toekomstige) lasspecialisten in de kunststoftechniek

Onze lasopleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die werkzaam zijn in de kunststoftechniek. Denk hierbij aan lassers van HDPE en PP leidingen voor het transport van gas, drinkwater en afvalwater of voor het verbinden van kunststof platen.

De opleidingen zijn ook voor mensen die kort of nog niet werkzaam zijn in de kunststoftechniek maar willen leren hoe ze verschillende soorten kunststoffen kunnen lassen.

Onze Opleidingen

open-book

Lesmaterialen

Voor onze opeidingen bieden we ook lesmaterialen aan. Bekijk de producten nu via onze webwinkel.

certificate

Aantoonbare certificering

Kunststof lastoepassingen als het lassen van HDPE gasleidingen of PP chemicaliën tanks vragen om lassers die gecertificeerd zijn. Dat geldt overigens ook voor het te lassen materiaal. In nauwe samenwerking met DVS bieden we lasopleidingen aan om het DVS 2212 of DVS 2207 certificaat te halen.

Opleiding voor lasser

Maatwerkopleidingen

Zoekt u een opleiding in specifieke handelingen of in lassen met specifieke lastechnieken. Ook die bieden we aan. Voor veel van onze klanten hebben we maatwerkopleidingen ontwikkeld. Individuele opleidingen kunststoflassen die aansluit bij uw specifieke leerwensen.

Als specialist op het gebied van kunststof lastechnieken leren wij u of uw medewerkers graag de fijne kneepjes van het vak!

Bekijk onze opleiding in de praktijk

Kunststoflassen (hechtlassen en draad lassen)

Extrusielassen