Over ons

Wie zijn wij?

Al meer dan 30 jaar is Almond Techniek B.V. uw specialist in lasapparatuur voor het lassen van thermoplastische kunststoffen.

Als marktleider in de Benelux bieden we u het meest complete assortiment lasmachines en aanverwante producten voor uw kunststof-laswerk.

Van hete lucht föhns, lasextruders, buislasapparatuur tot industriële luchtverhitters.

Een groot assortiment lasapparatuur waarmee u alle soorten kunststoffen kan lassen. HDPE, PP, PVC of welke thermoplastische kunststof dan ook, we hebben de juiste lasmachine voor u.

We zijn leverancier van de fabrikanten Herz, BAK, Dohle en Widos. Fabrikanten uit Duitsland en Zwitserland die lasapparatuur leveren van de beste kwaliteit. Lasapparatuur die samen met uw kennis en ervaring zorgt voor hoogstaand laswerk.

Naast apparatuur bieden we ook lasopleidingen voor kunststoffen. Van 1-daagse basistrainingen tot meerdaagse gecertificeerde opleidingen volgens de Duitse DVS richtlijnen (DVS 2212-1). Aan bod komt onder andere materialenkennis, lastheorie en praktijkvaardigheden.

We hebben u graag met vragen, advies en demonstraties. Bij ons in Bunnik maar ook bij u op locatie. Bel of mail ons gerust. [email protected] of +31 (0) 343 – 444 055

UNIK

Wij zijn aangesloten bij de Unie van Nederlandse Industriële Kunststofbewerkers ‘UNIK’. Deze branchevereniging voor kunststofbewerkers behartigt de belangen van onze industrie. Op technisch, sociaal, economisch en juridisch vlak.

U leest er meer over op de website van UNIK: www.hetkanmetkunststof.nl