Over ons

Almond Techniek B.V. Specialist in lasapparaten voor kunststoffen.

Specialist in lasapparaten voor kunststoffen. De lasmachines en producten van onder andere Widos BAK, Dohle en Herz zijn van hoge kwaliteit waardoor u een kwalitatieve kunststof las aan kunt brengen op verschillende materialen. We helpen u graag verder met de benodigde producten om kunststof te lassen, maar ook met een opleiding voor kunststof lassen.

U wilt kunststof lassen? Wij leveren de beste kunststof lasapparaten, stomplasmachines van Widos, buislasmachines van Widos, lasextruders van Dohle en lasdraad om thermoplastische kunststoffen zoals PVC, PP en HDPE te lassen. Ook voor vonkentesters voor het testen van de lekdichtheid en porositeit beschikken wij over een uitgebreid programma.

Wij kunnen uw kunststoflassers opleiden volgens de Duitse DVS normen. Onder leiding van een gecertificeerde Specialist Kunststoflas technieken (DVS2212-1, 2221 en 2213) bieden wij lasopleidingen aan, waarbij wij u de basis van het PVC, PE en PP lassen met de heteluchtföhn en lasextruder in de praktijk leren met daarbij ook de theorie voor het kunststof lassen. Bij al onze kunststof lasopleidingen, welke gegeven worden bij Almond Techniek, werken wij volgens de strenge normen en richtlijnen van de DVS (Deutscher Verband für Schweißtechniek of in het Nederlands: Duits instituut voor lastechnieken).

Tevens zijn we specialist op het gebied van industriële hetelucht apparaten voor “proces heat” tot 680°C.

Wilt u een product zelf afhalen of eerst een demonstratie zien, dan ontvangen we u graag op afspraak in ons “Kunststof Lascentrum Nederland”.

Mail of bel ons voor een afspraak. Mail naar [email protected] of bel +31 (0) 343 – 444 055

Wij zijn aangesloten bij de Unie van Nederlandse Industriële Kunststofbewerkers ‘UNIK’. Deze branchevereniging voor kunststofbewerkers, waakt voor de belangen van de industrie in het algemeen en van haar leden, in het bijzonder op technisch, sociaal, economisch en juridisch vlak. www.hetkanmetkunststof.nl
Logo
Ook zijn we aangesloten bij het “Buisleiding Industrie Gilde (BIG). Deze Belgisch-Nederlandse vereniging is bedrijfsmatig betrokken bij het vakgebied (ondergrondse) buisleidingen.  www.bigleidingen.eu

YouTube kanaal van Almond Techniek

Kijk naar eens naar ons YouTube kanaal met film van onze producten.