Lasmachines voor buizen en leidingwerk

Kunststof leidingwerk

Las- en zaagmachines voor buizen en leidingsystemen

Voor het lassen van leidingwerk voor bijvoorbeeld biogas installaties chemicaliën tanks met bijvoorbeeld chloorbleekloog, koelwater leidingen, leidingen in kassenbouw, persriolen, aansluitingen voor zwembaden en aansluitingen voor vijver filters, bieden we een omvangrijk assortiment spiegellasmachines, stomplasmachines en stuiklasmachines van het merk WIDOS GmbH. aan.

Van 20 tot 3500 mm

Of u nu kleine diameters vanaf 20mm of zeer grote buizen tot wel 3500mm last. We hebben voor u de perfecte lasmachine. Hoogwaardige Duitse kwaliteitsmachines. Met handmatige, hydraulische of elektrische besturing. Desgewenste met CNC functionaliteiten voor de registratie van alle laswaarden zoals temperatuur, druk en tijd om daarmee te voldoen aan de DVS-richtlijnen.

Wij installeren, keuren en kalibreren uw lasmachines. Ook op locatie. Naast lasmachines leveren wij ook zaagmachines en benodigde hulpgereedschappen voor het lassen van buizen en leidingwerk.

open-book-white

Kies de lasopleiding die bij jou past

Aan de slag met je kunststoflasapparaat of je skills verbeteren? Volg een van onze lasopleidingen. Voor het lassen van kunststof platen of voor kunststof buizen.

Kies uit de ééndaagse basisopleidingen of de meerdaagse opleidingen met DVS certificering.