Nieuwe vertegenwoordiging van Tecnodue

Almond Techniek heeft de officiële vertegenwoordiging van Tecnodue. Deze lasautomaten zijn ontworpen voor het lassen van HDPE en PP.

Almond Techniek, een toonaangevend bedrijf op het gebied van lastechniek voor kunststof lasapparatuur en industriële luchtverhitters in de Benelux, kondigt met trots aan dat zij de officiële vertegenwoordiging hebben gekregen van het gerenommeerde Italiaanse merk Tecnodue. Deze geavanceerde lasautomaten zijn speciaal ontworpen voor het lassen van HDPE en PP buizen en platen en zullen een waardevolle aanvulling zijn op het assortiment van Almond Techniek.

De buislasautomaten van Tecnodue staan bekend om hun innovatieve technologie, betrouwbaarheid en precisie, waardoor ze ideaal zijn voor het lassen van platen en buizen van hoge kwaliteit. Met de vertegenwoordiging van Tecnodue kan Almond Techniek haar klanten in de Benelux voorzien van hoogwaardige oplossingen voor buislassen en plaatlassen, die voldoen aan de hoogste normen van de DVS.

“We zijn verheugd om de samenwerking aan te kondigen met Tecnodue en om hun geavanceerde buislasautomaten, stomplasmachines en zaagmachines te introduceren op de Nederlandse en Belgische markt”, aldus Marijn Klaassen, directeur van Almond Techniek. “Met deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment kunnen we onze klanten voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur voor het lassen van thermoplastische kunststoffen, waardoor ze hun productiviteit en kwaliteit kunnen verhogen.”

Volg deze link voor een product video!