Nieuwe vertegenwoordiging van WDS

Almond Techniek heeft de vertegenwoordiging van WDS voor de Benelux gekregen. Deze lasautomaten zijn ontworpen voor het lassen van HDPE en PP buizen. Martin Dommer (vroeger bij Widos GmbH de technisch directeur) is een nieuw bedrijf op de lasmachine markt begonnen dat zich richt op het produceren van buislasmachines voor kunststoffen van hoge kwaliteit als voorheen en met de service die u verdient.

Wat maakt de WDS Welding lasmachines uniek?

Deze WDS lasmachines zijn ontworpen volgens de hoogste standaarden, met de nieuwste technologische snufjes en verbeteringen. Bovendien zijn de WDS machines grotendeels compatibel met de WIDOS lasmachines, waardoor u gemakkelijk kunt overstappen zonder grote aanpassingen.

Enkele kenmerken van onze lasmachines:
– Hydraulische klemmen en andere onderdelen zijn compatibel met de WIDOS lasmachines.
– Snel klik-systeem voor het wisselen van spaninzetten/reductie schalen, waardoor het proces nog efficiënter wordt.
– Het hydraulische aggregaat is uitgerust met dezelfde hydro pomp, aansluitingen en onderdelen als de WIDOS lasmachines.

Wat staat er op de planning?

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de eerste prototype lasmachines succesvol zijn geproduceerd. De eerste serie productiemachines wordt verwacht in augustus. Wilt u meer informatie over deze WDS lasmachines? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
+31 (0)343 – 444 055 of [email protected]

Volg deze link om naar de website van WDS Welding te gaan!
www.wds-welding.de